Post by paibalgesabpo on Mar 6, 2022 21:44:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
Perfektná hra na hranie s dámou o 4:30 a hru na sledovanie Tommyho a detí a uvidíme, či tam ešte sú, ale môžeme si kúpiť lístky 😁😉😉😉😉😉😉😊😉😉😁😁😊 budúcnosť a
Krasna a super hra
Táto hra sa mi páči, pretože bol zdravý a potom to zvyčajne znie ako dobrá hra a podobne. A táto hra je najlepšia hra vôbec a len vášmu dieťaťu sa táto hra bude páčiť, verte mi
Talking Ginger 2 বিনোদন pgvw
Je to veľmi dobrá hra
Prvá hra je dobrá hra
číslo 1 a 2 majú veľmi málo vecí na práci. toto je veľmi nudné. zlá hra. vylepšite a dajte tam zábavné veci I.. Vďaka!
bola to úžasná hra, ktorá sa mi páčila, je to pre deti .... deti to môžu hrať, táto hra je zábavná, takže všetci si môžu stiahnuť túto hru a hrať, neodinštalovať ju
Je to nudné, pretože len sfukujeme sviečky z koláčov a skladáme hádanky, ale je to v poriadku, rozprávanie s Tomom a Angelou je oveľa lepšie
Talking Ginger 2 Забава eczu
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeho oči vyzerajú ako červené
Myslím, že hra je totálne booooooorujúca 😒🙀
Toto je užitočné
Sara z wc je v jednotke
Ta rota je peká.
Je to ako tom angela cize je to super.
Mám rád túto hru, pretože keď som smutný, hrám túto hru a trochu si v ten deň oddýchnem, táto hra je tiež nadšená a zábavná. 😊😊😊😊😊😊😋😋😋🤗🤗🤗
Trošku mi príde dívne prečo ma Ginger vtich taký divný odraz
Tak si zakrite prednu kameru
Neinštalujte je to veľmi zlá hra
Super
Pou
Toto je úplná strata času. Prial by som si, aby to bolo ako rozhovor s Tomom a Angelou. Táto aplikácia je taká nudná. Prial by som si vziať späť túto jednu hviezdu
Táto hra sa mi veľmi páči❤❤❤
Dobrá aplikácia! Ale myslím, že to chce ešte lepšie zlepšenie!
Lepšia hra. ale môjmu bratovi sa páči
Skvelá hra
Dajte si pozor na talking angela, tom a giner, vás sledujem, máju v oku kameru, má prístup k vašim údajom, fotkám atď. Vie aj vašu adresu a vás sleduje, nikdy neviete kto sa za tým môźe skrívať. Neviem na isto či je to úplná pravda ake v očiach môjho Gingera vidím nejaký odraz a na nete som našla tiež obrázok gingerovho oka dlho som sa na to pozerala a bol tam taký obrázok človeka ako v mojom. Ešte som si to neodinštalovala ale ten kto má angelu, gingera, toma a pod. Nech si to radšej odíde
Talking Ginger 2 Intrattenimento qwv
Spýtať sa na postavy mi pripadá otravné, ale deti ich milujú a budú sedieť takmer pri všetkom
Je to veľmi dobrá hra a pridám si ju do mojej zbierky v tablete, keďže už tam mám všetky časti hry talking Tom, Angela, Ginger (mám aj platené).
Príliš veľa reklám nevhodných pre deti
Táto aplikácia. Je to v poriadku, deti si to užívajú!!!!
Toto je veľmi zlá hra sedí len na jednom mieste neinštalujte túto hru ....
LEGO ® Batman: Beyond Gotham Dobrodružné uqor
Je to dobrá hra ale ešte niečo jej chýba
v hre sa mi páči jedenie zázvoru