Post by irlipcompliha on Feb 21, 2022 5:17:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много злата ▞▞▞
▞▞▞ Brutal Age: Horde Invasion 2022 version ▞▞▞
Не постоји упутство о томе шта ради шта. Све у свему, у реду је. Мноштво кинеских играча, одлично место за вежбање 汉语. али иначе игра прилично без догађаја.
Тешко је запамтити када изгубите памћење.
Игра је веома добра, али исплата је пуна замки. Једном када се пријавите и добијете промоцију, цена је обично прилично фер, али након што сте залепили један додир да бисте платили, цена се неприметно променила, наравно, у просеку се повећава за 15%-25%. Дакле, будите веома опрезни, игра може преварити ваш новац без икаквог обавештења. Имам снимак екрана (уплата је означена без пореза, тако да не покушавајте да објашњавате порезом)
Цао
Brutal Age: Horde Invasion Stratégie adz
РИП ОФФ, играо сам више од годину дана, потрошио хиљаде само да бих схватио да су награде потпуно намештене. игре за које кажу да имају шансе заправо немају никакве шансе. потпуно дизајниран да исцрпи новчаник слабог ума и оставиће вас да се осећате глупо и разочарано. НЕ ИГРАЈУ!
Веома исцрпљујуће игре, посебно када узмете свој материјал за више снаге, увек узимајте своја колица да однесете дрвену грађу за храну на далека места како бисте изградили Уморан сам.
Када сам покушавао да надоградим свој ратни образац лвл, неуспешно је изнова и изнова. Моја душа надоградње ратног узорка је протраћена. Ово је јебено иритантно размишљање. А када нађете противнике, тамо су сви противници већи. Срећом, можете добити исти лвл плејер. Да то није фер.
Ово је похлепна игра. Почело је ок. Током последње 3 године, игра је добила више новца за играње. Сада се само плаћа играти. Уштедите свој новац и време, избегавајте ову игру. Они су као дилери дроге, навуку вас на игру, а затим подижу цену свега. Ако вам не смета да потрошите сав свој новац на игру, заложите своју кућу, продате аутомобил, онда свакако играјте. Знајте ово, без обзира колико потрошите, никада нећете достићи друге.
Уживам у овој игри, хвала за ову игру
Кулл
Добра
Изгубио сам преко 2 милиона војника током рата сервера због грешке у игри када ми је нестао штит. То би трајало више од годину дана да обновим своје трупе. Служба за кориснике не би вратила моје трупе. Потрошио сам хиљаде долара на ову игру, а сада када ми је потребна пажња за нешто што није моја грешка, речено ми је да Брутал Аге ништа неће учинити. Веома разочаравајуће.....после 3 године лојалности претпостављам да је време да се крене даље......Пробајте Рисе оф Кингдомс, много бољу игру!!!
Ова игра је постала превише похлепна за мој укус. Не трудите се да играте осим ако не желите да потрошите минимално 20.000 УСД да бисте чак и били конкурентни. Још више сада са својим новим функцијама. Клони се
Супер игра
Гладна за новцем и расна ова игра уопште није забавна ни на који начин не можете успети без трошења новца можете добити Т3 за месец дана лако без новца након тога ваша потрошња годину или две да једва достигнете т4 и Т5 је невероватна, то је шала желите да додате Т6 (ГЛАДНИ НОВЦА) А 90% догађаја се састоји од издржљивости и убрзања, потребно је да направите нови алгоритам за играче који не троше новац да би имали шансу да је ова игра намештена и шала и реткост јер све је иза смећа и тужно.
Ова игра је веома лепа игра
Не могу да уђем у игру.. најбоље је да не будете нулирани до тренутка када поправите приступ.. штитови би требало да се аутоматски примењују док ово траје.. и останите док не приступимо поново, Барб Вар данас.. биће љут ако не могу да се браним.
Игрица је супееееееееееррр4
Одустајем заувек после трупа Т6 и зграда 30 лвл. Ја сам слободан играч. Играо се скоро 2 године сваки дан. Чекао сам 20-50 дана за надоградњу истраживања. Сада сам схватио да се играње игре потпуно исплати, а да не причам о неколико долара ту и тамо. Говорим о хиљадама УСД да бисмо били скоро конкурентни. Ова игра нема користи за бесплатно играње играча, чак и ако стално играте (као ја). Збогом бруталне године, изгубио посвећеног играча.
Игра је лепа до сада, АЛИ ГРАФИКА ЈЕ ШАЛА!! Потпуно се разликује од огласа, па чак и од слика које нам приказују. то је смешно
Веома јако, јако лоша игра. На новом серверу ћете се забављати неколико дана када постајете све јачи, али у секунди ћете добити нулу од оних који троше новац. Зато вам саветујем да не играте ову игру, јер је то само забрињавајућа игра
Игра је подешена да владају Кинези. Они плаћају мање за исто у куповини игрица. Игра такође има достигнућа која се називају несрећним низом за добијање партнера са 5 звездица. Нисам добио партнера са 5 звездица у 800 покушаја (@ 6 месеци) и без њих не можете бити конкурентни. Зашто би људи трошили новац на игру која им доноси несрећне низове.
То је тако забавна игра и играм ову игру 2 године! Можете га играти на свој начин, да или не потрошите новац. Наравно, чини игру лакшом ако можете да потрошите новац на њу. Једна мана је што ми не даје могућност да повежем игру са вецхатом ако користим андроид телефон ван Кине.Поправите то молим вас! Други проблем је што више не можете контактирати корисничку подршку.. осим ако нисте ВИП. 22. 07. 1. не може да ступи у контакт са корисничким сервисом. 2. нема опције за пријављивање на вецхат за андроид
Веома добра игра и не садржи грешке. Забавна је и можете играти више база на једном уређају, а неки од њихових пакета су јефтини. Њихов пакет почиње од 0,99$. Свиђа ми се тај пакет, али немам много времена за игру. Тако да не купујем😅 шта год....бруталне године су добра игра. Требало би да пробате.
Brutal Age: Horde Invasion Strategi gykc
Ок је али касније малооооо досади
Brutal Age: Horde Invasion Strategiya dfe
ова игра води рачуна само о плаћеним играчима. за остало, то је губљење времена. ваше трупе изграђене за 6 месеци биће убијене од стране других.
Строго платите за победу без апсолутно никакве шансе за бесплатно играње да бисте напредовали у игри. Платио сам неколико стотина долара што ме није довело никуда и заиста лоше услуге за кориснике. Програмери су вероватно потрошили мој новац на раскошне забаве расправљајући о следећем најбољем начину да нас зграбите. Извини, нећу поново наседати. Срећом, стекао сам неколико мојих пријатеља који су потрошили новац да зауставе ову игру и пређу на другу игру. Нека и остали схвате што пре и напусте ову игру.
Волим ову игру, али не могу да се пријавим након инсталирања најновијих ажурирања...
После 3 године и многих пријатељстава склопљених у овој игри, коначно је време да дамо тачну рецензију. Игра се стриктно плаћа. Програмери и подршка апсолутно не слушају своје купце. Многи од нас су потрошили велике суме новца за уживање, али ви једноставно не можете пратити корак. Сада се овај апсурдни штит охладио и нова ратна правила храмова/сервера су потпуно покварила игру. Можда би требало да смислите нове дневне догађаје уместо да мењате једну ратну карактеристику која је била забавна.
Траје заувек ако не трошите, а они раде ову сјајну ствар ако нисте у свом домену да бисте прикупили награду док се такмичите у другом догађају, губите другу награду
드래곤도도-보석 폭발 캐주얼 게임 vxku
Супер
СВАСТА
Уђите у Србија Клан у плаву хорду
Ова игра није оно што се рекламира. Међутим, ипак сам покушао. Веома ми се допао део игре „Партнери“. У суштини то ме је натерало да играм. Не постоји опција да будем изостављен из остатка игре, тако да ме стално уништавају плате да бих освојио људе. Није тако велика ствар. Али сада морам да дозволим игрици да телефонира? Јок. Завршио сам.
Одлицна игриц
Врхунска стратегија
Потрошио сам на ову игру САМО у јулу 2020. ......480,00 долара само да бих могао да добијем јебено пристојног партнера. Ипак, шансе су мале или не. Не смета ми да трошим новац на игру све док има неке награде за то, али ову игру очигледно није брига колико новца трошите. Смешно је што сам потрошио оволико новца само да бих добио пристојног партнера. И још увек нисам добио јебено доброг партнера. Мој савет не трошите новац на ову игру. Није вредело.
Не могу да се пријавим преко Фејсбука. Грешка. Поправи то молим те.
Нема довољно партнера са 6 или 5 звездица.
Ви момци морате да раздвојите плату за игру и људе који заправо раде за моћ... То или да то учините тамо где 1,5 милиона играча не може да нападне људе са 150к снаге... Добар начин да натерате људе да престану да играју заједно. Момци су играли много мање од мене и напали ме са 60000 људи лол, очигледно ће то изгубити
Одлицна игра
Неће да отвори игрицу!!!