Post by irlipcompliha on Feb 21, 2022 4:49:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Duet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Duet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju sve ▞▞▞
▞▞▞ Duet 2022 version ▞▞▞
Nešto definitivno nije u redu s ovom igrom. Nisam tapkao po ekranu i lopta se već počela okretati za bilo što. Kontrole nisu dobre
Prva razina je preteška, učinite to lakšim
Tako cool igra! Vrlo frustrirajuće, ali nagrađujuće kada konačno prođete dio s kojim ste se borili. Oglasi nisu tako loši i možete platiti 3 USD da ih uklonite.
Ova igra uzrokuje depresiju i stres, nemojte je preuzimati
Ova igra je bila vrlo teška za igranje, ali toliko dobra da je stvorila suglasnost
Evil Nun: Horror at School Arkaadmängud yil
Jedna od rijetkih mobilnih igrica koja vas ne tretira kao novčanu kravu, već igrača i osobu. Mehanika je zadovoljavajuća za učenje i teška za savladavanje, a soundtrack je također vrlo dobar. Za 3 USD možete otključati više razina i ne vidjeti više oglasa, bez drugih mikrotransakcija. Impresioniran sam ovom aplikacijom i stvarno sam se zabavio s njom.
Sjajna igra nije imala nikakvih problema, bilo je nekoliko reklama, ali hajde, morate učiniti da banka općenito bude prilično dobra igra, iako bi trebao postojati multiplater mod gdje ste oboje na istoj karti i možete koristiti iste zdravstvene sustave kao beskonačne način rada
Ovo je prekrasna igra koju je izuzetno zabavno igrati. Međutim, ako ne kupujete punu verziju, pripremite se za buggy oglase. Često odbijaju učitavanje ili me prisiljavaju da ponovno pokrenem igru jer sve što bi se pojavilo NAKON gledanja je bio crni ekran. EDIT: Sada prikazuje video oglase u sredini razina. Dođi.
Svake minute (ja sam tempirao) postoji oglas od 15 ili 30 sekundi. Ovo je jako frustrirajuće i pauzira moju glazbu nakon svakog oglasa. Ova igra NIJE vrijedna 3$ koje žele da platite da isključite oglase.
mrzim apsolutno sve u ovoj igrici. Čak i bez stalnog podsjetnika da vam dam novac. Želim vam bol.
Igra je vrlo oštra i isplativa. Sviđa mi se kako vaše greške ostavljaju trag na razini i što ih možete koristiti za dulje gledanje platformi na kasnijim razinama. Pozitivne poruke i zvjezdana glazba doprinose ukupnoj privlačnosti igrica.
Duet Arcade znfk
Možda sam samo ja
1 prije Krista. Samo kažem da duet izgleda kao adofai/ples vatre i leda. To je sve
Dobra igra, razumijem uobičajeni oglasni banner, ali tjerati me svakih nekoliko minuta kroz oglas od 15-30 sekundi je smiješno. Sada nikad nećeš dobiti moj novac.
Zaboravite na igru😾😾😾😾😾😾😾
IZVJEŠĆE: Čini se da ne mogu prijaviti ovog igrača "Agyatket13" jer je postigao 1 Quintillion rezultat u beskonačnom nizu. Molimo izbacite ovog igrača s ljestvice jer njegov rezultat nije izvediv s varalicama. Provjerite i rezultate drugih igrača.
Super pametno! Zaista uživam u ovom izazovu. Konceptualno solidan, tjera vas da na jedinstven način razmišljate o upravljivosti. Vrijedi kupiti.
Tako. Mnogo. Zabava Lagana na početku, ali onda igra počinje postavljati nove izazove pred vas. Pobijedio sam sve razine u modu priče, ali sam otprilike tri poglavlja platio aplikaciju jer sam se umorio od čekanja reklama. Nemam ništa protiv platiti nekoliko dolara za podršku razvojnim programerima kada je igra ovako dobra s tako originalnim igranjem.
razbio sam mobitel zbog ove igre
OVO JE NAJLOŠA IGRA IKAD NA SVIJETU
Duet እንቅስቃሴ ያለባቸው ext
instalirao sam ovu igru pa je deinstalirao jer sam bio tako frustriran! ali to je bila dobra frustracija! mislite da postajete oštriji i bolji, ali igra na neki način predviđa vaše poteze pa je tu da vas izmakne! volim to! i da, viknuo sam na ekran nekoliko puta, ali bilo je super! Ive sam nazvao duet lopte Pete i Repeat!!!!! lmao!
Razumijem da njegova besplatna verzija i programeri moraju zaraditi novac. kada pokušavate završiti jako tešku razinu i ne uspijevate pokušaj za pokušajem, ali onda vidite uzorak, mislite da to možete učiniti sada... Baaammmmm video oglas od 15 sekundi u sredini razine. Nije cool, po mom mišljenju.
Tjera da poželite baciti telefon preko sobe, ali pokazuje disciplinu kada samo nastavite. Općenito, odlična igra koju bih preporučio, ali nije laka.
U redu je.
Sjajna igra. Na mnoge oglase
kako bi ovo trebalo biti opuštajuće
Teško ulazim u mobilne igrice, ali Duet me uvijek zakači. Preuzimam ga na svaki novi telefon koji dobijem i pobijedio sam sve razine, samo ne nagrade. Volim izazov i koliko daleko može pomaknuti igrača. Svoje slobodno vrijeme tjednima sam provodio na jednoj razini, a kad sam ga konačno pobijedio, prasnuo sam u manijakalni smijeh.
Dodajte još razina, a česti oglasi također stvaraju iritaciju u igri
Gubiš samo zvijezdu jer ne mogu nadmašiti razinu na kojoj sam lol.
Duet Arkaadmängud wrm
Duet Arkaadmängud txcz
Uzeo sam svoj novi telefon zbog ove igre👿👿👿👿.........samo mrzim ovu igru
Stvarno dobro, ali unos je samo 😩😩😩😩
Igra je prilično zabavna, ali neke poruke su čudne, kao da u depresiji kažu "Zašto to radiš sebi?" I "Što pokušavaš dokazati?". Mislim, nisu krivi depresivni ljudi ako jesu i ne pokušavaju ništa dokazati, samo su depresivni
Oglas koji me upozorio na oglas me je ipak poslao na oglas, a kada sam pokušao pričekati oglas, ipak me poslao na google play listing za oglas.
Jako teško igrati. Samo ćete moći završiti samo razinu 4-5
Najbolja igra ako se želite opustiti na umjetnički i složen način. Priča ima faze tuge i morate pobijediti prihvaćanje da biste pobijedili u igri. Super je zabavno, vrlo kreativno i šareno. Najbolja igrica koju sam do sada igrao na svom telefonu!
Odlično